Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Křivky královny jo-jo efektu se opět pořádně zakulacují, a to má Mariah Carey (54) před sebou ještě oblíbené Vánoce, které pro ni představují nejedno pokušení. Oplácaná zpěvačka bohužel své postavě nepřizpůsobila outfit ani výběr partnera.

Po bouřlivém rozchodu s miliardářem Jamesem Packerem dělá zpěvačce, která často drží „photoshopovou dietu“, společnost její tanečník Bryan Tanaka. Ten je nejen o 14 let mladší, ale také o spoustu kilogramů lehčí. Zvedačky zpívající boubelky tak musí na jevišti přenechat svým urostlejším kolegům.

Mariah Carey v létě ukončila své angažmá v Las Vegas, ale s koncertováním nepřestala. Svým hlasem a kyprou postavou v těsném kostýmu zpestřila show hudební stanice VH1, na níž vystoupily hiphopové ikony 90. let.

Kynoucí divu na vystoupení doprovodil přítel, který vedle ní vypadal jako střízlík. Mariah totiž vytrvale ignoruje svou nadváhu a obléká outfity, jimiž kila navíc ještě zdůrazňuje. Blahobytné období je zřejmé také z jejího kulatého obličeje s dvojitou bradou. Zpěvačka nejspíš poctivě ochutnala vlastní kolekci laskomin, s níž expanduje na předvánoční trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám