Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes velmi šarmantní bývalá dětská hvězda seriálu Sister, Sister, který byl jejím hereckým debutem, a zároveň zpěvačka Christina Milian (36), jejíž rodiče pocházejí z Kuby, si byla zadovádět na pláži s kamarády.

Když se účastní večírků a společenských akcí, je o ní známo, že volí velmi odvážné modely a její obří dekolty nebo průsvitné látky, z nich jsou šaty ušity, jsou už jakýmsi jejím poznávacím znamením.

A na pláži, kde měla jen plavky, na sebe upozornila také. Tentokrát nikoliv odvážným střihem, ale neposedným piercingem v bradavce, který se při volejbalovém pinkání zachytil za okraj plavek a ne a ne zalézt zpátky. Christina ho ale pak několika zkušenými chvaty zkrotila a srovnala ňadro na své místo.

Christina měla ve svém životě vztahy s velmi známými a úspěšnými muži. V minulosti chodila třeba s Jamiem Foxxem, ale také třeba s tragicky zesnulým hercem Paulem Walkerem nebo Nickem Cannonem, exmanželem Mariah Carey (54).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám