Hlavní obsah
Článek

Americké popové hvězdy mají stejný ročník narození a s velkou pravděpodobností i stylistu. Zatímco Jennifer Lopez (54) s blížící se padesátkou rajcovními kostýmy zdůrazňuje své sexy křivky, plnoštíhlá kolegyně Mariah Carey (54) obdobnými outfity upozorňuje na svou tělesnou rozložitost.

Slavné zpěvačky se už od minulého století přetahují o publikum. Mariah má za sebou sice podstatně delší kariéru, její pozice v hudebním šoubyznysu však není zdaleka tak stabilní. Konkurentka s latinskoamerickými kořeny je stále na vrcholu a udržuje si sexy křivky. Kromě zpěvu se navíc prosadila také jako herečka.

Obě hudební hvězdy za sebou mají několik ztroskotaných manželství a porodily dvojčata. Tím ale jejich podobnost končí. Když Jennifer a Mariah koncertovaly v Las Vegas, oblékly se podobně, ale každá z nich předvedla úplně jinou show.

Rčení o tom, že šaty dělají člověka, v tomto případě moc neplatí. Ne jevišti se obě objevily v podobném blyštivém kostýmu, ale výsledek byl hodně odlišný. Zatímco Lopez může i s blížící se padesátkou hrdě vystavovat svůj ikonický zadeček, Carey by nejlépe udělala, pokud by zpívala zahalená od hlavy až k patě. Co se postavy týče, stejně staré zpěvačky jsou každá na zcela jiné úrovni.

Kterou zpěvačku byste raději viděli koncertovat v Praze?
Jennifer Lopez
32,8 %
Mariah Carey
4,1 %
Ani jedna z nich mě nezajímá
63,1 %
Celkem hlasovalo 2312 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám