Hlavní obsah
Článek

I když se mohlo zdát, že Mariah Carey (54) s Jamesem Packerem prožívala pohádkový vztah, ve skutečnosti to až tak růžové nebylo. Ke svatbě s australský miliardářem nakonec nedošlo a zpěvačka musí kvůli nepovedenému románku čelit nepříjemným otázkám.

Loni sdílela jednu zamilovanou fotku za druhou, ale teď by nejraději všechny vzpomínky vymazala. James Packer totiž nebyl tím, za koho jej měla. Miliardář, který ji zahrnoval luxusem, momentálně čelí vyšetřování kvůli korupci a skrývá se před spravedlností.

„Nevím, kde ten sr*č je. Jak bych to mohla vědět? O jeho politických záležitostech jsem nic netušila. Nezajímá mě to,“ reagovala Mariah, když se jí moderátor v izraelské televizi dotázal na jejího bývalého přítele.

Mariah byla totiž proti své vůli zapletena do korupčního skandálu. James Packer měl v době, kdy se zpěvačkou tvořil pár, uplácet izraelského premiéra, jemuž hradil luxusní dovolené. Miliardář měl dokonce vazbu i s místním prezidentem, jemuž věnoval lístky na koncert Mariah Carey. Popová diva s ním dokonce povečeřela.

„Prostě jsem byla pozvaná na večeři a hleděla jsem si svého jídla. Teď mě chcete z něčeho obviňovat? Nic jsem přece neprovedla,“ hájila se zpěvačka, která do Izraele přiletěla jako tvář kosmetické značky. Na kampaň ale během rozhovoru vůbec nepřišla řeč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám