Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka se sklony k přibírání chce vypadat jako sexbomba bez ohledu na svou aktuální váhu. Mariah Carey (54) si oblíbila vyzývavou módu, na niž už nemá tělo ani věk.

Popová diva po hudební stránce stagnuje a místo nových písní publikum zásobuje záběry ze svého soukromí v reality show Mariah´s World. V ní už prožila románek s miliardářem Jamesem Packerem, jehož po rozchodu nahradila svým tanečníkem Bryanem Tanakou, aby bylo na co koukat. Zpěvaččin pořad není jen vztahovým dramatem, ale také pikantní podívanou, o což se Mariah stará svými outfity.

Maminka pětiletých dvojčat Monroe a Moroccana nejspíš netuší, kdy je pod dohledem kamer, takže pro jistotu permanentně obléká vyzývavé oblečení. Až už Mariah pěje na koncertě, dovádí v baru či jde jen na procházku se svými dětmi, její šatník se nemění.

Poslední dobou je zpěvačka stále častěji k vidění se svým exmanželem Nickem Cannonem. Kvůli dětem spolu udržují harmonický vztah, což se do reality show také hodí. Mariah ovšem jako držitelka titulu Maminka roku moc nevypadá. Libuje si totiž v průsvitných materiálech či šněrování a prsí se jako pracovnice strip baru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám