Hlavní obsah
Článek

Ještě před dvěma měsíci se Mariah mohla pochlubit štíhlou postavou a snoubencem Jamesem Packerem, díky němuž si žila jako v pohádce. Teď už má jen milence, který se při přenášení opětovně kypré zpěvačky pořádně nadře.

Sotva se Mariah Carey (54) rozešla s australským miliardářem, připustila si k tělu tanečníka Bryana Tanaku, s nímž odjela na Havaj. Na jejich dovolené vznikly podezřele zamilované fotky, jimiž chce popová diva až příliš okatě demonstrovat, že po rozchodu rozhodně nestrádá. Mariah je na nich v sedmém nebi, ale nelze přehlédnout její tělesné nedostatky.

V době, kdy ji svou láskou a jměním hýčkal Packer, Carey zrealizovala úspěšný comeback a na jeviště předvedla sexy křivky. Pracně shozená kila jsou už ovšem zpátky a Mariah se vrací ke grafickým úpravám, díky nimž zázračně hubne. Fotky z pláže ovšem neprošly jejím schválením, takže je na nich zřetelné zaoblení.

Královna jojo efektu si nejspíš neuvědomila, že nepatří do stejné váhové kategorie jako její zajíček. Bryan se tak při radovánkách s macatou Mariah zapotil více než při zvedání činek v posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám