Hlavní obsah
Článek

O tom, že by spolu Mariah Carey (54) a její tanečník Bryan Tanaka mohli mít něco víc, už se šušká od začátku minulého týdne. Dosud šlo jen o dohady, které ovšem nyní zpěvačka sama potvrdila, když s výrazně mladším hezounem odjela na Havaj. Od jejího rozchodu s australským miliardářem Jamesem Packerem přitom neuběhly ještě ani dva měsíce.

Šestačtyřicetiletá maminka pětiletých dvojčat s třiatřicetiletým tanečníkem a choreografem vrkali na pláži ostrova Maui jako typický čerstvě zamilovaný pár. Na snímcích, které má k dispozici například britský Daily Mail, je dvojice vidět na mnoha detailních záběrech, jak se spolu líbají, objímají, dovádějí v moři a předvádějí dokonce i několik tanečních kreací.

Carey, která očividně po kopačkách od Packera rezignovala i na původní záměr hubnout do svatebních šatů, se na pohledného Tanaku vrhala s takovou vášní, až to celé budilo dojem, že to dělá svému exsnoubenci naschvál.

Bryan, který s hudební ikonou spolupracuje ještě s Anthonym Burrellem nejdéle ze všech tanečníků, se tak možná dočká podobného scénáře jako jeho kolega Casper Smart, který s Jennifer Lopez s menšími přestávkami chodil donedávna od roku 2011. Otázkou ale zůstává, zda pěkná tvářička a sexy tělo budou materiálně založené zpěvačce zvyklé na dárečky za milióny stačit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám