Hlavní obsah
Článek

V show Tvoje tvář má známý hlas se včera rozhodovalo o čtyřech finalistech, mezi něž se díky třem vítězným kolům dle očekávání zařadila i Marta Jandová (50). V kůži Mariah Carey (54) však příliš neoslnila.

Popovou divu, která nedávno dostala košem od miliardáře Jamese Packera, kromě velkého hlasového rozsahu charakterizuje i pořádně napěchovaný dekolt. Marta také patří k bohatě obdařeným ženám, takže se dalo předpokládat, že tento společný rys bude při vystoupení využit. Jandová však z kostymérny neodešla jako vnadná sexbomba. Nařasené červené šaty ji rozšířily v oblasti boků, a navíc zcela zamaskovaly její hrudní přednosti.

Neforemný outfit a blond paruka z Marty Jandové Mariah Carey bohužel neudělaly. Vánoční song All I Want For Christmas Is You sice doprovázela kýčovitá výprava ve stylu originálu, ale při celkovém sčítání Marta dostala jen 15 bodů. Zpěvačka už ve Tváři zvítězila jako Beyoncé, CeeLo Green i Meat Loaf, takže ve finále chybět nebude. Konkurovat jí budou Jan Cina, David Gránský (32) a Anna Slováčková (28).

Reklama

Další články

Načítám