Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariah Carey (54) se po pár zrušených vystoupeních v Jižní Americe vrátila na pódium se vší parádou, a to navzdory nepřízni osudu v osobním životě, kdy její partner James Packer odvolal zásnuby. To ovšem nebylo příčinou pěti neodehraných koncertů v Brazílii, Chile a Argentině, jako důvod bylo v těchto případech uvedeno selhání pořadatelů. Koncert v Mexico City si ovšem v úterý večer americká popová stálice užila a fanouškům se představila v několika dráždivých kostýmech. Tím nejodvážnějším byl bezpochyby tento...

Nejvíc do varu dostala Carey své publikum v momentě, kdy si sundala kratičkou sukénku z už tak dost odhaleného červeného kostýmu. Zpěvačka tak před fanoušky skončila jen v síťovaných punčochách a vysoce vykrojeném body s výstřihem.

Sedmačtyřicetiletá zpěvačka vystoupila v Mexiku v rámci svého devátého koncertního turné nazvaného The Sweet Sweet Fantasy Tour, které odstartovalo už v březnu a bude finišovat koncem tohoto měsíce dokonce třemi vystoupeními v havajském Honolulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám