Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po zásnubách s miliardářem Jamesem Packerem si Mariah Carey (54) žije jako pohádková princezna, ale její starší sestra bohužel skončila na opačném konci společnosti. Pětapadesátiletou Alison trápí zdravotní problémy a teď navíc zpěvačce udělala pořádnou ostudu. Zatímco Mariah se jako prostitutka jen obléká, její sestra nejstarší řemeslo skutečně provozuje.

Mariah Carey se svými sourozenci nikdy neměla příliš dobré vztahy. Sestra ji nařkla z toho, že jí v tísnivé životní situaci odmítá poskytnout finanční pomoc a bratr Morgan ji pro změnu označil za sobeckou čarodějnici a alkoholičku. Alison se teď dostala do pořádného průšvihu a svým jednáním sestřině kariéře moc neprospěla.

Podpora určená na léky a operaci nejspíš na účet nemocné ženy nedorazila, tak se Alison rozhodla k penězům přijít po svém. Mužům na hotelu za úplatu nabízela erotické služby a v inzerátu neváhala použít text písně Fantasy od Mariah Carey, čímž nenáviděnou sestru zatáhla do svého „byznysu“.

Na podnikavou padesátnici, nabízející „potěšení, jaké nemůže nabídnout žádná jiná žena“, si posvítil policista, který v civilu přijal její neodolatelnou nabídku a zatkl ji ještě předtím, než stačila zahájit svou činnost. Alison erotické služby poskytovala ve státě New York, kde je prostituce ilegální. Potenciálním klientům navíc zatajila zásadní informaci, že je HIV pozitivní, což jí při výslechu moc nepomohlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám