Hlavní obsah
Článek

Vnadná a nyní dokonce už i štíhlá popová diva je pro australského miliardáře skvělým úlovkem, ale život s náladovou Mariah Carey (54) vyžaduje přinášení obětí. James Packer má zakázáno poslouchat interpretky, které konkurují jeho snoubence.

V domácnosti, kde vládne Mariah Carey, mohou nejspíš znít jen její písně. Když Packer zatoužil po poslechu produkce jiné zpěvačky, skončilo to přímo tragicky. „Před měsícem si pustil Crazy in Love od Beyoncé (34) a jeho notebook letěl z okna. Mariah řádila jako pominutá, musela si dát několik skleniček vína a noc strávila v jiné ložnici,“ prozradil zdroj z okolí páru.

James Packer je odsouzen k tomu, že bude celé dny poslouchat tvorbu divy s největším hlasovým rozsahem, jejíž přeslazené písně mohou na někoho působit jako mučicí nástroj. Beyoncé údajně není jedinou kolegyní, jíž Mariah nemůže přijít na jméno. Stejný efekt na ni měla i skladba Waiting For Tonight od Jennifer Lopez (54). Tehdy ovšem Packer situaci zachránil tím, že na playlist rychle zařadil výběr největších hitů své žárlivé snoubenky se zlatem v hrdle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám