Hlavní obsah
Článek

Německá topmodelka, která se může i po čtyřicítce pochlubit výstavními křivkami, má nejspíš nový objev. Vypadá to, že po Mariah Carey (54) podědila jejího manžela Nicka Cannona.

Oficiálním partnerem Heidi Klum (50) je sice stále o 13 let mladší Vito Schnabel, ale v modelce se nejspíš opět probouzí touha po čokoládovém hřebci. Po manželství se zpěvákem Sealem (61) má podezřele blízko k rapperovi Nicku Cannonovi.

Nestárnoucí kráska s ním vyrazila na koncert Drakeho a nechovali se k sobě zrovna jen jako kolegové ze světa šoubyznysu. Nick sice ještě neukončil rozvodové řízení s Mariah Carey, ale to ho nejspíš netrápí, protože popová diva se už stačila zasnoubit s australským miliardářem Jamesem Packerem.

Heidi Klum má i po čtyřech porodech dokonalou postavu a stále si může dovolit i odvážnější outfity. Její černé šaty na první pohled nepůsobily příliš výstředně, ale blesky fotoaparátů odhalily vše. Modelčin dekolt očividně zaujal i Cannona, který jí při vystupování z auta pomohl jako gentleman, ale záhy jí civěl na prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám