Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravý od Mattela! Studia Warner Brothers se podělila o první snímek Ryana Goslinga (43) v roli Kena. Na Oscara nominovaný herec se objeví po boku Margot Robbie (33) jako Barbie a fanynky jsou v transu.

Dle zveřejněného snímku to vypadá, že se Ryan objeví jako Earring Magic Ken, model panenky, který společnost Mattel představila v roce 1993 a stal se nejprodávanější verzí Kena v historii.

S oranžovým nástřikem na lesknoucí se dokonale tvarované hrudi a s platinově blond kšticí je Ryan dokonalou kopií Kena.

A zřejmě díky svalům přiláká do kin divačky všech věkových kategorií. Ty se podle komentářů na sociálních sítích už teď nemohou dočkat premiéry, kterou studia stanovila na 21. července 2023. Snímek nese jednoduše název Barbie.

„Hollywoode, děkujeme za tyto dary, kterým se nám dostává,“ komentovala Goslingovo obsazení například jedna z fanynek. „Splnil se mi dětský sen. Ken ožil a je to Ryan Gosling,“ přitakala další.

Někteří, hlavně muži, sice podotýkají, že nechápou, proč Kena hraje čtyřicátník, ale proč vlastně ne? Jen těžko byste v Hollywoodu hledali větší talent s takhle vysekaným tělem.

Gosling překvapil svou formou už v roce 2011 v romantické komedii Bláznivá, ztracená láska či v Zápisníku jedné lásky. A že je sexy i jako blonďák zase dokázal v dramatu Za borovicovým hájem, při jehož natáčení se dal dohromady se svou životní partnerkou Evou Mendes.

Na film Barbie si sice diváci ještě rok počkají, ale na Ryana se mohou těšit od 15. července v netflixovém thrilleru The Gray Man, který se z velké části natáčel i v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám