Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hollywoodu vzniká nový snímek o panence Barbie a Kenovi, které si zahrají Margot Robbie (33) a Ryan Gosling (43). Prostor ovšem dostanou i další herci a mezi nově oznámenými jmény se objevila i dvojnice Margot.

Hvězda seriálu Sexuální výchova z dílny Netflixu Emma Mackey se údajně v Barbie snímku objeví také. A fanoušci se nemohou dočkat.

„Jsem posedlý tím, že už čtyři roky dumám nad tím, jestli je Emma Mackey a Margot Robbie jedna a ta samá osoba a ony se nyní společně objeví ve filmu,“ napsal na Twitter jeden z filmových nadšenců. „Doufám, že Emma a Margot budou ve filmu o Barbie sestry, to jediné mi dává smysl,“ psal jiný.

Film vzniká pod taktovkou Grety Gerwig, která režírovala Malé ženy.

„Je mi velkou ctí převzít tuto roli a produkovat film, kterému věřím, že bude mít pozitivní dopad na děti a publikum v celém světě,“ pronesla Margot Robbie o filmu a pro britský Vogue dodala: „Lidé slyší Barbie a myslí si, že ví, jaký film bude, pak ovšem slyší jméno Greta Gerwig a hned je to jiná.“

Film se má natáčet letos a předpokládá se, že do kin by měl jít v roce 2023.

Připadají vám herečky Emma Mackey a Margot Robbie podobné?
Ano, velmi
14,6 %
Trochu
28,4 %
Vůbec
57 %
Celkem hlasovalo 12272 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám