Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská herečka Samara Weaving se denně dostává do kuriózních situací. Navzdory tomu, že její sláva stoupá, si ji lidé neustále pletou s kolegyní Margot Robbie (33).

„Snažila jsem se vždycky vysvětlit, že nejsem tou, za kterou mě pokládají, ale i když mám navíc australský akcent, lidé si stejně vždy mysleli, že jsem Margot a že jsem nezdvořilá. Tak teď jen stojím a nechávám je při tom,“ řekla magazínu Who osmadvacetiletá herečka.

Svěřila i konkrétní historku, kdy ji s žádostí o snímek oslovila mladá fanynka, která byla nadšená, že potkala svůj idol, tedy Robbie. „Neměla jsem to srdce jí říct, že se zmýlila. Tak jsem stála a snažila se napodobit Margotin úsměv,“ vyprávěla.

Z toho, že si ji pletou, Samara naštvaná není, ba naopak. „Velmi mi to lichotí. Margot miluji. Je úžasná!“ patří i Weaving k fanynkám blonďaté hollywoodské star.

S dalšími pak natáčí nový seriál Nine Perfect Strangers, v němž si zahraje s Nicole Kidman (56), Melissou McCarthy nebo Bobbym Cannavalem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám