Hlavní obsah
Článek

Nový film Once Upon A Time In Hollywood z dílny Quentina Tarantina je opravdu hvězdně obsazen a už teď se od něj hodně očekává. A to ještě není ani v postprodukci. Brad Pitt (60), Leonardo DiCaprio (49) a Margot Robbie (33) září v hlavních rolích v retro kostýmech a všichni vypadají, že si své role opravdu užívají. Především Brad.

Ten se za volantem veterána usmíval od ucha k uchu, a dokonce vesele mával přihlížejícím. Je vidět, že mu práce opravdu prospívá. A také bylo na čase. Nekonečný rozvod s Angelinou Jolie byl pro Brada náročným obdobím. A přestože se na péči o děti stále ještě nedohodli, Brad vypadá lépe než kdy dřív.

Dělání holt opravdu všechny smutky zahání a na tomto filmu maká opravdu velká spousta hvězd. Kromě výše zmiňovaných si ve filmu zahrají i Al Pacino, Dakota Fanning, Kurt Russell, Damian Lewis, Michael Madsen, Tim Roth, Luke Perry, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, James Marsden, James Remar, Lena Dunham nebo dcera Bruce Willise a Demi Moore Rumer Willis. Ve filmu si měl zahrát i nedávno zesnulý Burt Reynolds, kterého nakonec nahradí Bruce Dern.

Reklama

Další články

Načítám