Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ať už je za tím dobrá genetická výbava či zdravý životní styl, známé osobnosti stejného věku působí zcela odlišným dojmem. Zatímco u dam se oceňuje odolnost vůči stárnutí, pánové sbírají body za to, když se záměrně udělají starší. Podívejte se na dvojice celebrit, které jsou opravdu stejně staré!

Emma Watson (33) se poprvé jako Hermiona v kinech objevila v roce 2001, kdy jí bylo 11 let. Z kamarádky Harryho Pottera je už sedmadvacetiletá kráska, která ale stále vypadá jako dívenka. Stejný věk má Margot Robbie (33), která už před pěti lety ve Vlkovi z Wall Street vypadala jako zralá žena.

Největším přírodním zázrakem je Reese Witherspoon (47). Drobná blondýnka snad nestárne. Když se ve společnosti objeví se svou osmnáctiletou dcerou Avou, vypadají jako sestry. Věřili byste tomu, že Reese je stejně stará jako její hollywoodská kolegyně Drew Barrymore?

Céline Dion (55) nedávno oslavila životní jubileum. Leckoho překvapilo, že jí je teprve padesát let. Slavná Kanaďanka vždy působila starším dojmem. Když zpívala píseň My Heart Will Go On z Titaniku, bylo jí teprve 29 let! Ano, je stejně stará jako Julia Roberts (56), jejíž ikonický úsměv se od dob Pretty Woman příliš nezměnil. A to měla romantická komedie premiéru už v roce 1990.

U slavných mužů to funguje úplně jinak. Za většího fešáka je určitě považován Liam Hemsworth než Thomas Brodie-Sangster. Oběma je 27 let. Zatímco herec z Hunger Games si plnovousem přidává roky navíc a vypadá jako dvojče svého staršího bratra Chrise Hemswortha (40), Thomas je stále chlapečkem z Lásky nebeské (2003).

Kde je stejný věk největším překvapením?
Céline Dion a Julia Roberts
14,2 %
Emma Watson a Margot Robbie
3,2 %
Reese Witherspoon a Drew Barrymore
4,1 %
Thomas Brodie-Sangster a Liam Hemsworth
78,5 %
Celkem hlasovalo 1746 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám