Hlavní obsah
Článek

Až se budou počátkem března v Los Angeles udílet Oscaři, Allison Janney (58) s velkou pravděpodobností neodejde s prázdnou. Díky vedlejší roli ve filmu Já, Tonya sbírá jednu cenu za druhou.

Herečka by si už měla chystat další děkovnou řeč. Jako sobecká matka terorizující krasobruslařku Tonyu Harding už získala Zlatý glóbus, SAG Award a nyní i cenu BAFTA. Pokaždé na sebe na ceremoniálu strhla pozornost nápaditým outfitem. Allison je před šedesátkou na vrcholu kariéry a svůj úspěch si užívá.

Hlavní hvězdou filmu Já, Tonya je sice Margot Robbie (33), ale představitelka její matky sklízí za svůj výkon větší ovace. Allison je navíc velmi odvážná při výběru šatů a na galavečerech je naprosto nepřehlédnutelná. Herečka chce nejspíš působit mladistvě a držet krok se svým partnerem, jímž je sedmatřicetiletý Philip Joncas.

„Jsem pod obrovským stresem. Na každém ceremoniálu se obávám, že příště už neuspěju. Nerada bych zklamala svoji rodinu,“ řekla Allison, která má Oscara na dosah ruky. Americká filmová akademie ji přitom až dosud ignorovala, i když si zahrála v oceňovaných filmech Hodiny, Černobílý svět či Juno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám