Hlavní obsah
Článek

Propagace filmu Já,Tonya je v plném proudu, v jednom kole je tím pádem i australská herečka Margot Robbie (33), která v něm hraje hlavní roli. Uprostřed shonu ji na cestě do televizního studia v New Yorku přistihli všímaví fotografové a pohotově zachytili ženské zbraně, které do kampaně zapojila. Ty svůj účel jistě splní...

Sedmadvacetiletá plavovláska nenechala nic náhodě a americkým divákům se představila v neuvěřitelně sexy minišatech z dílny Givenchy s dekoltem, který toho ukázal opravdu hodně! Lze proto očekávat, že v USA bude film úspěšný.

Ve snímku herečka ztvárnila Tonyu Harding, nadějnou krasobruslařku nechvalně proslulou brutálním útokem na svoji hlavní rivalku a miláčka USA Nancy Kerrigan. Aby se na svoji roli dobře připravila, odmítla se s bývalou bruslařkou osobně setkat. „Vlastně jsem chtěla zůstat opodál. Věděla jsem, že kdybych se s ní setkala a oblíbila si ji, nikdy bych její postavu správně nezahrála,“ vysvětlovala.

Margot se narodila a vyrostla na Gold Coast. V roce 2010 se přestěhovala za prací do Hollywoodu, ale v prosinci 2016 se vrátila do Austrálie, aby si v Byron Bay vzala svého dlouholetého partnera, britského asistenta režie Toma Ackerleyho. Zaujala ale i jako modelka. V květnu 2016 se stala tváří značky Calvin Klein, resp. jejich parfému Deep Euphoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám