Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kuloárech se šušká, že si tato krásná blondýnka usmyslela zahrát si jednu z manželek zakladatele Playboye Hugha Hefnera v právě chystaném filmu. Jestli je tomu skutečně tak, a jak to u herečky Margot Robbie (33) může dopadnout, teď ovšem ponechme stranou.

Pochválit jsme ji totiž chtěli za volbu šatů, které si na sebe vzala na zahájení Hamptons International Film Festivalu v New Yorku.

Vnadná kráska, jejíž ňadra jste mohli obdivovat už ve filmu Vlk z Wall Street z roku 2013, si na krásné a drahé šaty potrpí. Ačkoliv ty, které na sobě měla v září na londýnské premiéře filmu Goodbye Christopher Robin, kde si zahrála manželku autora medvídka Púa, jí úplně „ukradly“ poprsí.

Tentokrát však byla Margot důvtipnější a pod volné minišaty si ani nevzala podprsenku. To samozřejmě velmi ocenili její kolegové, rumunský herec Sebastian Stan (35) i rodák z Michiganu Paul Walter Hauser (30), kteří rychle využili příležitosti a s Margot se nechali také zvěčnit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám