Hlavní obsah
Článek

Z blondýnky, která si ve filmu Vlk z Wall Street zahrála žhavou manželku Leonarda DiCapria (49), je od prosince vdaná paní. Margot Robbie (33) svého manžela prezentovala rodičům na Havaji.

Australská herečka se v závěru loňského roku provdala za pomocného režiséra Toma Ackerleyho. V rámci utužování rodinných vazeb teď vyrazila na dovolenou společně s manželem i svými rodiči. Maminka slavné blondýnky měla možnost přesvědčit se na vlastní oči o tělesných kvalitách svého zetě.

Zatímco Tom si užíval osvěžení ve zdejších vlnách, Margot se Sarie relaxovaly na pláži a pozorovaly jej. Rodiče nejspíš herečce výběr partnera schválili už před svatbou, ale fotka z dovolené vypadala, jako kdyby Tom procházel přísným výběrovým řízením.

Margot Robbie se loni objevila jako Jane v Legendě o Tarzanovi i jako Harley Quinn v Sebevražedném oddílu. Mezi její budoucí filmy patří životopisné drama I, Tonya o americké krasobruslařce Tonyi Harding, jíž byla prokázána spoluvina při úmyslném zranění její největší konkurentky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám