Hlavní obsah
Článek

Jako rajcovní manželka Leonarda DiCapria (49) okouzlila dokonce i Hugha Heffnera, který ji marně lákal do Playboye. Za roli v připravovaném filmu o kontroverzní krasobruslařce se ale Margot Robbie (33) takové poklony určitě nedočká.

Vlk z Wall Street z krásné Australanky udělal sexsymbol. V biografickém snímku I, Tonya ale Margot nejspíš své sexy tělíčko nepředvede. Zahraje si sice krasobruslařku, ale její předloha Tonya Harding měla navzdory kariéře vrcholové sportovkyně plnější křivky. Kvůli roli se tak nezměnila jen tvář atraktivní herečky, ale také její tělesná konstrukce.

DiCapriova filmová manželka se v rámci natáčení v americké Atlantě vrátila do 90. let, čehož bylo docíleno v maskérně i kostymérně. Margot oblékla džíny s vysokým pasem a vycpaný svetřík jí přidal pár kil navíc, takže byla opravdu k nepoznání.

Vizuálně značně pozměněná kráska přijala velkou hereckou výzvu. V životopisném filmu I, Tonya ztvární krasobruslařku, jejíž kariéru v roce 1994 ukončil skandál, který otřásl celým sportovním světem. Tehdy došlo k napadení její velké konkurentky Nancy Kerrigan, jehož cílem bylo znemožnit jí účast na olympiádě v Lillehammeru. Útok plánoval exmanžel Tonyi Harding a následné vyšetřování prokázalo její spoluvinu. Kerrigan si nakonec z olympiády odvezla stříbrnou medaili, Harding skončila osmá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám