Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pózování pro Playboy sice odmítla, ale ňadra ukazuje před kamerou i na pláži. Margot Robbie (33) své poklady odhalila před Leonardem DiCapriem (49), ale v soukromí jí společnost dělá muž, který ve filmovém průmyslu rozhodně nepatří mezi elitu.

Sexy kočička díky roli ve filmu Vlk z Wall Street odstartovala nadějnou hereckou kariéru. Margot zazářila v odvážných scénách se slavným hollywoodským proutníkem, s nímž překvapivě v posteli neskončila i po natáčení. Leonardo měl totiž odjakživa pro blondýnky slabost.

Krásná Australanka neměla po filmu Martina Scorseseho o nabídky nouzi, ale zvolila si projekty, s nimiž příliš velkou díru do světa neudělala. Letos v létě se však opět vrátila na výsluní. Za sebou už má premiéru filmu Legenda o Tarzanovi a ještě větší očekávání vzbuzuje komiksová adaptace Sebevražedný oddíl, kde se v rajcovním oblečku objeví jako Harley Quinn.

Od pracovních povinností si Margot odskočila na Havaj, kde si užívala koupání a zajistila si souvislé opálení. Na dovolené odložila horní díl plavek a ukázala ňadra, která už její obdivovatelé moc dobře znají.

Plážovou romantiku si herečka překvapivě nedopřála s žádným srovnatelně proslulým kolegou z Hollywoodu. Mužem jejího srdce je nenápadný Brit Tom Ackerley, který působil jako pomocný režisér na filmech Pride či Grimsby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám