Hlavní obsah
Článek

Fanynky měly pro Alexandera Skarsgarda slabost už v seriálu True Blood: Pravá krev, kde se několikrát odhalil. Kvůli filmu o Tarzanovi však na své muskulatuře ještě zapracoval a může se pochlubit postavou, jakou by mu mohli závidět i profesionální sportovci.

Jako upír Erik Northman se švédský herec dočkal popularity srovnatelné s Robertem Pattinsonem (37), který byl po krvi lačný ve filmové sérii Twilight. Jeho herecký repertoár je však mnohem širší, což dokázal ve filmu Disconnect o nástrahách internetové komunikace či rodinném dramatu Co všechno věděla Maisie, kde si zahrál manžela Julianne Moore (63).

Těsně před čtyřicítkou se Alexander poprvé dočkal hlavní role ve vysokorozpočtovém filmu, jímž bude nejnovější zpracování dobrodružství o Tarzanovi. Natáčení předcházel náročný trénink, který se výrazně projevil na hercově postavě. Skarsgard na film Legenda o Tarzanovi láká muskulaturou, jakou na plátně neukážou ani ti nejzdatnější komiksoví hrdinové.

V novince režiséra Davida Yatese, který stojí za čtyřmi filmy o Harrym Potterovi, si však na své přijdou i muži. V roli Jane se objeví Margot Robbie (33), která se proslavila filmem Vlk z Wall Street, kde předvedla několik pikantních scén s Leonardem DiCapriem (49).

Reklama

Další články

Načítám