Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světový šoubyznys je plný úspěšných žen, které vnady odhalují na počkání. Mnohem zajímavější jsou ovšem snímky skutečných celebrit, jejichž intimní partie byly odhaleny neplánovaně.

V současné době jsou oblíbené šaty, pod něž není vhodné nosit podprsenku, což se ovšem může jejich nositelkám vymstít. Fotografové tak v nestřeženém okamžiku ukořistili ňadro Margot Robbie (33) či Jennifer Lawrence (33). V případě obou filmových hvězd však nejde o žádný převratný úlovek. První z nich se svlékla ve filmu Vlk z Wall Street a druhá se stala obětí hackera, který její erotické fotky umístil na internet.

Své příznivce potěšila i Pamela Anderson (56), jejíž neposedné silikony zkrátka nelze v lehkých letních šatech uhlídat. Příjemného bonusu v podobě ňadra se dočkali také návštěvníci koncertu Lily Allen (38). O největší trapas se ale postarala Kristen Stewart (34), již zradily šaty, a ona tak odhalila bradavky v přímém přenosu při udílení Hollywood Film Awards. Nejlepší úlovky letošního roku najdete v galerii.

Kdo vás nechtěně odhaleným ňadrem nejvíce potěšil?
Lily Allen
4,2 %
Margot Robbie
24,6 %
Kate Moss
1,6 %
Jennifer Lawrence
6,3 %
Pamela Anderson
15,7 %
Bai Ling
45 %
Kristen Stewart
2,6 %
Celkem hlasovalo 22993 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám