Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po filmovém hitu Vlk z Wall Street se na čas stala nejdiskutovanější nově objevenou herečkou, kterou si přál do svého pánského časopisu ukořistit i Hugh Hefner. Přestože se ve filmu svlékla donaha, nabídku odmítla. Margot Robbie se však již na předávání Oscarů začátkem března objevila jako tmavovláska a většina lidí se shodovala, že to neměla dělat.

Třiadvacetiletá Australanka, která ve své domovině ztvárnila postavu Donny Freedman v nekonečné soap opeře Neighbours a následně hrála v dramatické sérii Pan Am, sdílela na sociální síti podvodní snímek v bikinách s komentářem: „Slast!“

Snímek Martina Scorseseho s Leonardem DiCapriem však z Margot udělal hvězdu, které se nabídky scénářů hrnuly jako na běžícím páse, a tak ji příští rok uvidíme nejspíš už jako brunetku minimálně ve čtyřech nových filmech Focus, Violent Talent, Z for Zachariah či Suite française.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám