Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky odvážným scénám ve filmu Vlk z Wall Street se z teprve třiadvacetileté australské herečky Margot Robbie stala mezinárodní hvězda a nový sexuální symbol. Přimět ji k odhalování ale není úplně snadné.

Při sledování nejnovějšího filmu režiséra Martina Scorseseho se zatočila hlava nejednomu muži. O nahé krásky v něm není nouze, a to, co na plátně předvádí Margot Robbie, se už teď vepsalo do historie nejžhavějších filmových scén. Ke spokojeným divákům patřil i známý obdivovatel ženské krásy Hugh Hefner (87), který by Margot rád viděl ve svém magazínu Playboy.

Herečka neměla ve filmu Vlk z Wall Street, který posbíral pět oscarových nominací, žádné zábrany, a tak se nenasytný stařík domníval, že nebude těžké ji k pózování pro pánský časopis zlákat. To se ovšem přepočítal, protože Margot Robbie jeho nabídku slušně odmítla a nezařadila se tak k celebritám jako Kate Moss, Pamela Anderson či Carmen Electra, které mají nahou titulku ve svém repertoáru.

Vycházející filmová hvězda dala Hefnerovi jasně najevo, že o pózování v Playboyi nestojí. V případě natáčení jí však nahota nevadí, pokud má jako v případě Vlka s Wall Street pro příběh své opodstatnění. „Až mi bude padesát, pustím si ten film a ukážu svým dětem, jak dobře jejich máma vypadala,“ řekla Robbie o snímku, v němž svedla Leonarda DiCapria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám