Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, skladatel a čerstvý držitel zlatého Českého slavíka Marek Ztracený (39) přichází s novou vánoční písní. K duetu Vánoce jako dřív si přizval Hanu Zagorovou (†75), která nabídku ráda přijala.

„Už dlouho jsem si přál mít s Hankou písničku. Když jsem složil tuhle vánoční, hned jsem jí zavolal, jestli si ji poslechne a má chuť a sílu ji se mnou nazpívat,“ prozradil Super.cz zpěvák.

Píseň původně reflektovala loňské svátky, ovlivněné koronavirovou pandemií, aktuální je bohužel i letos. V textu je ale Ztracený pozitivní a věří, že všechno bude jako dřív.

„Je to vlastně takový malý pokus o záchranu Vánoc, o kterých nám opět tvrdí, že možná nebudou. A věřím, že se s tím textem i posláním ztotožní většina lidí,“ říká zpěvák.

Fanoušci mu dávají za pravdu, píseň se setkala s velmi kladným přijetím, mnoho z nich se svěřilo, že při poslechu plakalo dojetím.

V klipu si vedle Ztraceného a Zagorové zahrála také populární dětská herečka Valentýna Bečková, režie se ujal Jaroslav Zderadička. Premiéru měl na první adventní neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám