Hlavní obsah
Článek

Když půjde všechno hladce, za dva měsíce se budou stěhovat. To je alespoň plán Marka Ztraceného (39) a jeho snoubenky Marcely, kteří na Šumavě staví svůj vysněný dům. Začátkem června by zde rádi oslavili synovy desáté narozeniny.

„Bude to domeček s krásným výhledem, 150 m². Dlouho jsme o něm snili, je to jedna z věcí, které mi chyběly. Měl jsem zasazený strom, máme syna, a ještě nám chyběl barák,“ řekl Marek Super.cz.

Doba teď koncertování nepřeje, je tak rád, že se může realizovat jinde. „Chlapům na stavbě se do toho ale radši nepletu, ale sem tam jim přivezu kafe z benzínky a spíš se od nich snažím něco přiučit,“ říká. To při návrzích interiéru může být aktivnější, výběr nenechává jen na partnerce. „Někdy o všem dost hlasitě s Marcelkou debatujeme,“ směje se. Na jejich nápady pak dohlíží designérka.

„Už máme navržené spodní patro a před pár dny přišel návrh dětského pokojíčku pro malého, a ten doslova skákal radostí. Bude ho mít v rockovém stylu,“ říká neméně nadšený Marek. Když už byla řeč o pokojíčku, zajímalo nás, jestli Marek a jeho žena zůstali u jednoho. „Pro jistotu máme jeden pokoj v záloze, kdyby náhodou čáp zabloudil i sem k nám na Šumavu, svěřil zpěvák.

O tom, co nesmí v novém domově chybět, měl dlouho jasno: kromě obvyklých dispozic jako ložnice, kuchyně, obýváku také pokoj pro hosty, posilovna s bazénem a také nahrávací studio. Rodina se těší i na osázenou zahradu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám