Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak napsal: zasadil strom, zplodil syna, jen ten dům mu zatím chyběl... I tomu se ale Marek Ztracený (39) postavil čelem. Zpěvák a jeho rodina si splnili sen a začali stavět.

Markovo srdce patří Šumavě, nové bydlení tak bude právě tam. Dokonce i v Železné Rudě zůstávají. „Tohle bude náš hrad, ne velikostí, ale významem,“ napsal Ztracený k fotce, na které s partnerkou Marcelou a synem Marečkem pózují před základy domu.

Ten bude luxusní a poskytne veškerý komfort. V plánu je mj. terasa s grilem a posezením pro přátele, pokoj pro hosty, posilovna s bazénem a také zahrada. „Tam bude běhat jeden vysněný pes,“ píše Marek a dodává: „A chybět samozřejmě nebude ani studio, kde budou vznikat nové písně,“ těší se na další životní kapitolu.

Ztracený už po koronavirové pauze opět začal vystupovat. První koncert s kompletní kapelou odehrál v Plzni, po čtyřech měsících od úspěšných show v O2 areně. Na ty naváže příští rok turné Restart 2021, které se uskuteční nejen v Praze, ale také v Brně, Ostravě a Pardubicích.

Název Restart 2021 odkazuje jak k pokračování Markových show, tak i k celkovému dění posledních měsíců. Koncerty mají být oslavou návratu do normálního života. „Tyhle koncerty by měly být taková malá oslava, poděkování, a hlavně radost, že se můžeme zase potkat a bavit se,“ řekl Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám