Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) se rozhodl navázat na úspěšné únorové koncerty v pražské O2 areně a pro fanoušky připravil pokračování, restart, jak turné nazývá. Uskuteční se v Praze, Brně, Ostravě a Pardubicích.

To samo o sobě se setkalo s velkým ohlasem fanoušků, Marek je ale navíc „dostal“ gestem hodným uznání: dvacet tisíc lístků věnuje lidem, kteří bojují v první linii s koronavirem. „Jseš frajer“, „Úžasné gesto“, „Máš obrovské srdce“ nebo „Jsi kabrňák a borec“, vzkazují fanoušci Ztracenému.

Název Restart 2021 totiž odkazuje nejen k pokračování Markových show, ale vůbec k celkovému dění u nás (i v zahraničí). Koncerty mají být oslavou návratu do normálního života. „Tyhle koncerty by měly být taková malá oslava, poděkování, a hlavně radost, že se můžeme zase potkat a bavit se,“ říká Marek.

Proběhnou 9. 2. 2021 v brněnské DRFG areně, 20. a 21. 2. 2021 v pražské O2 areně, 27. 2. 2021 v Enteria areně v Pardubicích a 6. 3. 2021 v ostravské Ostravar Aréně. Vstupenky budou v prodeji od pondělí 11. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám