Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) je zpátky doma z Mauricia. Podařilo se mu pro rodinu sehnat jedny z posledních letenek, a mohl tak odletět domů. Netušil, jak moc mu ale řada lidí nepřála, aby se mu to podařilo.

"Po zkušenostech z posledních dní, kdy mi chodily zprávy typu “chcípni tam i se svojí rodinou a nevracej se”, “zůstaňte, kde jste a opovažte se vrátit a všechny nás tu nakazit”, nebo “kvůli takovým, jako jste vy, tady budeme mít koronu navždy”, jsem si uvědomil, že největší nebezpečí není ten virus, ale ten zmatek a strach v hlavách," přiznal útoky Ztracený.

Marek Ztracený požádal svou přítelkyni Marcelu o ruku před vyprodanou O2 arenou.

"Přijde mi, že teď je fáze, kdy se hledá viník a někdo, na kom by se dala vybít zlost... pendleři, politici, navrátilci z dovolené, Čína, Amerika, soused, zaměstnavatel, ale teprve až přijde chvíle, kdy si uvědomíme, že jsme na jedné lodi a že všichni máme jednoho společného nepřítele a musíme táhnout za jeden provaz, tak se to začne obracet k lepšímu. Nechci mudrcovat, jen jsem chtěl nabídnout jeden pohled na věc," vysvětluje.

Do Česka se s rodinou vrátili v úterý. "Jsme už dva dny šťastně doma. Přestože jsme nepřijeli z rizikové země a povinná čtrnáctidenní karanténa se na nás nevztahuje, rozhodli jsme se nic neriskovat a na 14 dní se izolovat doma," dodal Marek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám