Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) před sedmi lety Super.cz prozradil, že skončil s alkoholem. "Hodně toho dělám a je příjemnější nepít a hodně pracovat, něco za sebou vidět, a ne chlastat a vidět za sebou jen prázdný účet. Abstinuju a je mi dobře na Šumavě," tvrdil.

Na světové premiéře nové škodovky si to ale štrádoval se skleničkou vína. Horké to s tím abstinováním asi nebude.

"Dneska jsem tady za zábavou. Tohle je zdravotní sklenička," řekl Super.cz s úsměvem Marek. "Nepřestal jsem pít úplně. Piju o hodně méně, to ano. Když ale nepiju vůbec, tak jsem hrozný suchar, že se mnou není zábava a špatně se mi skládají písničky a vlastně mě život až tak nebaví. Sem tam si dám pár skleniček vína a zavzpomínám na staré časy," usmívá se Marek.

A při skládání mu to evidentně prospívá. Už proto, že prakticky vyprodal své dva koncerty v O2 areně, které se uskuteční příští rok v únoru. "Prodáno je asi 24 tisíc lístků, ještě 6 tisíc zbývá. Když si představím, že jsem před čtyřmi lety hrál v klubu pro 250 lidí a šel jsem to oslavit jako hrozný úspěch, tak tomu nemůžu věřit," dodal dojatý Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám