Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) si ve svém novém klipu tak trochu pohrál s vlastní identitou. K jeho natočení přizval nejen své fanoušky a přátele, ale i aktuálně jednu z největších seriálových hvězd Zdeňka Godlu (48), známého jako popeláře Frantu ze seriálu Most!. Právě tuto postavu si Marek ve videu k písni Dvě lahve vína zahrál, zatímco Godla se místo něj postavil s kapelou na pódium.

„Atmosféra natáčení byla pohodová a dost jsme se nasmáli. Ono vyměnit si se Zdeňkem Godlou navzájem identitu je prostě zábavné samo o sobě,“ říká Ztracený s tím, že stát se na chvíli popelářem bylo splněním jeho dětského snu.

„Nechápu, jak se nám povedlo dostat do klipu tak zajímavé lidi, jako je zmíněný Zdeněk Godla, Jirka Krampol nebo Martina Pártlová. Úžasní byli také komparzisté, které jsme vybrali na našem Instagramu. I díky nim je ten klip takový, jaký je, a oni za to zaslouží velké poděkování,“ dodal Marek.

Ztracený momentálně startuje letní festivalovou sezónu zahrnující více než padesát vystoupení. Nedávno také oznámil, že příští rok chystá velký koncert v O2 areně. Uskuteční se 22.2.2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám