Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před týdnem si Marta Jandová (50) přivodila ošklivý úraz na horách. Krátce po příjezdu do rakouského střediska, kam vyrazila se svou rodinou, upadla na schodech a nalomila si nohu. Na sportovní aktivity tak mohla po zbytek pobytu v Alpách zapomenout.

To si teď ale vynahradila alespoň na pódiu, kde řádila jak smyslů zbavená, a to i přesto, že noha ještě není zahojená. Marta se totiž stala hostem finále pěvecké soutěže Sanremo Junior, kde si zazpívala duet s Markem Ztraceným (39) Káva a sex. Mladým talentům zřejmě chtěla ukázat, jak si jevištní vystupování mají užívat, a proto se pořádně odvázala.

„Muzika mě vždycky rozoohní, ale přeci jen jsem se trošku šetřila. Noha pobolívá, uklouzla jsem na schodech a kdyby mě viděl pan doktor, že jsem dala odpočinout berle, asi by mě nepochválil,“ přiznala pak zpěvačka.

V Divadle Hybernia ale nejen zazpívala, ale také usedla do poroty. A i tuto parketu si užívala plnými doušky. Marta má sice coby porotkyně zkušenosti z pěveckých soutěží zvučnějších názvů bohaté zkušenosti, tohle ale přece jen bylo něco trochu jiného.

„Soutěž je určená pro děti ve věku šest až patnáct let a člověk jim prostě musí fandit. Svá vystoupení prožívaly a já byla překvapená, jak krásně jim to šlo,“ řekla Jandová, která je sama matkou téměř šestileté dcerky Marušky.

A také u ní už se pěvecký talent začíná pomalu projevovat. „Jestli bude Maruška zpěvačka to ale nevím. Tak trochu v těch mých stopách jde, ale do ničeho ji nenutím, a ještě je brzy o něčem podobném uvažovat,“ dodala Marta.

Reklama

Další články

Načítám