Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) před pěti lety opustil Prahu, protože, jak sám říká, nebýt toho, uchlastal by se. Do hlavního města se vrací pracovně. "Žiju v Železné Rudě na Šumavě, jsem tam šťastný, je mi tam fajn. Prahy už bylo dost. Baví mě to s rodinou, s malým u nás na horách, kde se nic neřeší," řekl Super.cz Marek, který na Šumavě žije s partnerkou Marcelou a pětiletým synem Marečkem.

Svatba ani rozšíření rodiny ale v plánu není. "Manželství je u nás trochu ožehavé téma. Myslím, že máme víc než manželství - skvělýho syna. Snažím se jí (partnerce) to vynahrazovat, masíruju jí záda, nohy a doufám, že mě do manželství nikdo tlačit nebude," směje se Marek.

"Nějak k tomu nemám vztah. Je mi takhle dobře, Marcela je fajn i bez papíru. Podle mě manželství vztah udělá moc jistým a chlapa to pak moc nebaví," míní.

Ani do druhého dítěte se nehrne. "Druhé dítě zatím nechceme. Nedáváme syna na hlídání a nejezdíme po dovolených. Věnujeme se Marečkovi na sto procent. Je mu pět a půl a řekli jsme si, že je čas začít si víc užívat. A druhé dítě by to trošku zastavilo," dodal v portugalském Portu, kam vyrazil testovat novou Škodu Octavii.

Sám je prý dobrý řidič, loni se mu ale nevyhnula vážná autonehoda. "Před rokem jsem naboural u nás na Šumavě. Čelně jsem srazil pána a paní, co jeli na dovolenou. Jsou naštěstí v pořádku, nic příjemného to ale nebylo," nerad vzpomíná Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám