Hlavní obsah
Článek

Mezi slavnými hosty na přehlídce české módní značky Pietro Filipi v rámci Meredes-Benz Prague Fashion Weeku byl i Marek Ztracený (39). Zpěvák se podobným módním událostem spíše vyhýbá, a tak překvapil nejen svou přítomností, ale také doprovodem.

Společnost mu totiž nedělala partnerka a matka jeho dítěte Marcela Skřivánková, ale zcela jiná žena. V té jsme nakonec identifikovali jeho PR manažerku Larisu Blichovou. „Šli jsme spolu, protože jsme kamarádi, já jsem zároveň Markova PR manažerka a ’vytáhla’ jsem ho na přehlídku právě proto, že nikdy nebyl a zajímalo ho to. Marcela byla s malým Marečkem doma na Rudě, kde si ještě užívají poslední sníh,” vysvětlovala svou přítomnost na akci Blichová a dále uvedla: „Pro Marka to byla úplná premiéra, nikdy na přehlídce nebyl a hodně se těšil a byl zvědavý.”

Z unikátního módního prostředí, které se dá srovnat s módními týdny v Milánu či New Yorku, byl interpret hitu Ztrácíš zcela unesený. „Byl to úplně jiný svět. Nejdříve jsem byl trošku nesvůj, ale pak jsem se do toho vžil,” říká Marek, kterého módní show zaujala hlavně po hudební stránce. Bylo zajímavé zpěváka pozorovat, jak si podupával do rytmu a pohybem tak nakazil další spolusedící Kateřinu Kairu Hrachovcovou nebo Jitku Schneiderovou, které seděly hned vedle něj.

Reklama

Další články

Načítám