Hlavní obsah
Článek

Další hodně nepravděpodobný pár je na světě. Podle informací Super.cz našla po rozchodu se zubařem Karlem Kameníkem herečka Sabina Laurinová (51) novou lásku. A našla ji v branži. Tak dlouho kolem sebe se zpěvákem Markem Ztraceným (39) chodili, až přeskočila jiskra.

Pár dorazil ruku v ruce na koncert kapely Chinaski do známého pražského klubu. Schovali se rychle ve VIP zóně, kde měli pocit bezpečí. Marně. "Drželi se za malíčky, on ji něžně hladil, ale stále se snažili být hrozně nenápadní. Čím více se tvářili, že se náhodou potkali, tím více na sebe poutali pozornost. Bylo to až vtipné," řekla Super.cz jedna ze servírek, která dvojici po celý večer sledovala.

Marek Ztracený je o třináct let mladší než Laurinová. A v šoubyznysu to začíná být trend. O hodně let mladšího partnera má například Vendula Svobodová, Alice Bendová, Lucie Bílá, Zdena Studenková, Monika Absolonová, Tina, Marie Rottrová, Bára Basiková, Marcela Holanová, Eva Pilarová, Hana Zagorová nebo Tatiana Vilhelmová.

Laurinová i Ztracený už jsou oba rodiče. Sabina má s Pepou Vojtkem dceru Valentýnku a se zubařem Karlem Kameníkem dceru Maju. Marek má z předchozího vztahu s moderátorkou Marcelou Skřívánkovou tříletého syna Marečka.

Co říkáte na nový páreček?
Jsou hezký pár, ale je tam příliš velký věkový rozdíl
67,8 %
Nehodí se k sobě ani vizuálně, ani věkově
32,2 %
Celkem hlasovalo 18361 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám