Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že v rodině Marka Ztraceného (39) nepadají jablka daleko od stromu. Zpěvákův tříletý syn Marek začíná projevovat své hudební sklony.

„Jeví se, že bude mít rád hudbu. Má dokonce malé bubínky a neustále bubnuje,“ říká hrdý otec. „Kupodivu ho nemusím k hudbě nějak cíleně vést. Stačí, že se mnou jezdí na koncerty. Nejdřív byl v tomhle prostředí bázlivej, pak se ale otrkal a za chvíli paličkami mlátil kluky z kapely do hlavy. Byl to velkej rokenrol. Myslím si, že to samovolně plyne k tomu, že hudba bude jeho koníček,“ říká Marek.

Ztracenému dělá jeho syn na koncertech společnost od útlého věku a moc se mu v tomto prostředí líbí. Když zpěvák zrovna vystupuje, tak se o něj stará buď manažerka kapely, nebo jeho bývalá partnerka. „Marcela ho často na koncerty vozí. Nejsme vůbec v nějakém negativním vztahu. Marcelu to baví a malýho ještě víc, tak to je fajn,“ libuje si Marek Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám