Hlavní obsah
Článek

Neskrývá se v černých hábitech a nebojí se barev, i když nemá míry modelky. Všechny dámy, které se zbytečně trápí kily navíc, může inspirovat herečka Jitka Čvančarová (46). Už na karlovarském filmovém festivalu vystřídala řadu barevných modelů, na červený koberec si vyšla v rudé róbě, na charitativní akci ve velmi výrazných proužcích a nebála se ani květinového vzoru.

V tomto trendu pokračuje, i když není velkou vyznavačkou módy. "Já do hloubky módu neřeším, zajímají mě spíš jiné věci. Hlavně nechci udělat ostudu a respektuji dress code," krčí herečka rameny při dotazech na to, jak se ráda obléká.

Přesto opět zaujala svým modelem, když se představoval nový film režisérky Zity Marinovové Román pro pokročilé, v němž ji uvidíme jako osudovou ženu po boku Miroslava Etzlera (59) nebo Marka Vašuta (63). V růžových šatech s vázačkou sice okamžitě upoutala pozornost, nicméně akce probíhala odpoledne v největším horku, takže šaty tohoto typu ideální volbou nebyly. A tak ráda vzala zavděk gentlemanským gestem Vašuta, který ji ochlazovat pomocí přenosného větráčku.

Reklama

Další články

Načítám