Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takových polibků už dlouho nikde nebylo vidět. Ačkoli má Tereza Voříšková (34) dávno nového přítele, na bývalého milence Kryštofa Hádka (42) se vrhla, jako by její milostný život nefungoval. A co teprve Klára Issová, která je od rozchodu s režisérem Davidem Ondříčkem stále sama. Od kolegy Marka Taclíka (50) se nemohla odlepit.

Tereza se dala s Kryštofem Hádkem dohromady při natáčení filmu Bobule a láska jim vydržela několik let. Od loňska ale randí s režisérem a hercem Jiřím Havelkou. Ten asi nebyl nadšený, pokud se díval na přímý přenos z vyhlašování nominací na filmové ceny Český lev. Zdálo se, že stará láska nerezaví.

Pořádného polibku se po dvou letech od rozchodu s Davidem Ondříčkem, s nímž čeká dítě její sestřenice Martha, dočkala Klára Issová. Je prý sice jako single spokojená, ale v objetí kolegy Marka Taclíka doslova zářila.

Vše se odehrálo ale jen jako, podle scénáře, který byl vytvořen pro nominační večer Českého lva v kině Lucerna. "Chtěli jsme, aby se celý večer nesl v duchu lásky," vysvětlil prezident České filmové a televizní akademie Petr Vachler.

Reklama

Další články

Načítám