Hlavní obsah
Článek

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila a někdejší tanečnice Anife Vyskočilová (50) se po delší době objevila ve společnosti. A hned vzbudila pořádný rozruch. Jak už je u ní zvykem, zaujala hlubokým sexy výstřihem.

Své vnady napěchovala do krátkého tílka a pánové rázem nevěděli, kam s očima. Anife zkrátka ví, jak zaujmout. A navíc si i tři roky před padesátkou pořád udržuje mladistvou vizáž.

Anife společně s hercem Markem Taclíkem (50) či Mužem roku Davidem Kremeněm podpořila nový charitativní projekt kampaně Adopce na dálku - Pomáhat je normální. „Něco dělat pro druhé beru jako samozřejmost. Jestli moje tvář pomůže někomu jinému, ráda to udělám. Teď jsem zrovna přispívala na invalidní vozík, pojišťovna hradila jen část a já jsem po kamarádech posbírala zbytek,“ prozradila temperamentní Anife, která si na Střeleckém ostrově zařizuje novou kavárnu, na což padne prázdninové volno.

„Dovolenou mám pracovní a maximálně pojedu za příbuznými do Německa nebo vezmu vnučku a pojedu na Šumavu nebo do Krkonoš. Tam je také krásně. Nepotřebuji nikam daleko,“ dodala skromně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám