Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Večírek určený prioritně pro novináře informující o dění na karlovarském filmovém festivalu se letos opravdu nevyvedl. Jen dvacet minut po začátku začal v Poštovním dvoře hořet gril, a hašení práškovým hasičským přístrojem rozhodně nepomohlo.

Organizátoři začali velmi rychle upozorňovat hosty, ať se co nejrychleji vzdálí. Gril byl totiž plynový, jeho součástí byly propanbutanové bomby, které hrozily výbuchem. Na místo byli urychleně přivoláni hasiči. "Tohle by rozmetalo všechny v blízkosti," děsili se hosté.

Na párty dorazilo i několik známých tváří jako Marek Taclík (50), Alois Švehlík, výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha anebo karlovarský primátor. Všichni se postupně snažili dostat z místa ohrožení.

"My jsme si původně mysleli, že jde o součást programu," svěřila Super.cz herečka Lenka Vlasáková. "Nebojíme se, snad to hasiči úspěšně vyřeší a nikomu se nic nestane," dodal její partner Jan Dolanský. Pár si do Varů přijel užívat filmové projekce a takové dobrodružství rozhodně nečekal. "

Reklama

Další články

Načítám