Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Taclík (50) ještě před půl rokem válel v taneční show StarDance. Díky náročným tréninkům zhubl a moc mu to slušelo.

Jakmile ale soutěž skončila, ubral na pohybu a vykašlal se na zdravou životosprávu. Není divu, že Taclík nabral nějaké to kilo navíc. Pořádné břicho Taclík ukázal také na charitativním večeru pro Kuře Pomozte dětem, který zorganizovala vítězka StarDance Marie Doležalová (37).

Panděro ale tentokrát v upnuté košili vyvalil naschvál. Břicho hrdě ukazoval, protože společně s další účastnicí StarDance Jitkou Schneiderovou (51) zazpíval duet Marie Rottrové a Pavla Landovského Zatracenej čáp. A zahrál si tak trochu na těhulku. Na povedenou ukázku se podívejte ve videu.

Pochválit Taclíka a Schneiderovou musíme za to, že jejich netradiční vystoupení pomohlo dobré věci. Také díky nim se během večera vybralo ze vstupného více než 130 000 korun, které poputují na konto Pomozte dětem.

Reklama

Další články

Načítám