Hlavní obsah
Článek

Nejmladší finalistkou letošní StarDance je herečka a bloggerka Marie Doležalová (37). Před sobotním finále si pořádně mákla. "Je to náročnější, než jsem čekala, protože ve finále nás čeká pět tanců, včetně jednoho společného. Ale jsem strašně ráda, že ve finále jsem. Je to pro mne splněný sen, že jsme se sem probojovali," svěřila Super.cz.

"Říkám si, že tohle jsou nejdelší tři dny mého života. Ve čtvrtek i v pátek jsme měli celý den zkoušky, další bude ještě před finále v sobotu. Musím někde vyhrabat zbytek sil, je to hodně náročné," dodala Marie, která má podle bookmakerů největší šanci na vítězství.

"Sleduju to díky mému tátovi, který se o sportovní sázení zajímá, a hlásil mi už v prvním kole, že jsme měli nejlepší kurz. Pak to hodně spadlo a teď jsme zase vylezli nahoru. S Markem na sázkové tabulky koukáme, ale moc to pro nás neznamená, protože pro nás je zásadní to večer dobře odtancovat. A v tom nám žádné dobré kurzy nepomůžou," je přesvědčená herečka. Otec si na dceru také vsadil. "Na moje vítězství si vsadil hned v prvním kole asi pět stovek. Možná vám to připadá málo, ale kdybyste ho znali, věděli byste, že je to dost," smála se Marie.

Také nám přiznala, že vedle StarDance téměř nic jiného nestíhala. "Dokonce jsem odmítla jednu roli, protože jsem chtěla mít celé dny čas na zkoušení. Obdivovala jsem Marka Taclíka (50) a Jitku Schneiderovou (51), že stihli natáčet a dělat jinou práci. Já chodila jen do Divadla Na Fidlovačce a jinak jsem nestíhala vůbec nic. My opravdu potřebovali s Markem hodně času, já na trénink a on na vymýšlení choreografie, protože ji nepřinese hotovou, ale tvoří ji postupně," vysvětlila a slíbila, že na finále se diváci v rámci jejich freestylu mohou těšit na velkou "ujeťárnu".

Tančit Marie nepřestane ani po StarDance. "Už máme s Markem tři nabídky, že pojedeme tancovat. Ale já se hlavně strašně těším na volno, že začnu zase psát. Můj blog teď zel prázdnotou, ale čtenáři mi to odpustili a místo toho koukali na StarDance. Ale těším se, že budu zase dělat něco jiného než tanec, i když to byly nádherné čtyři měsíce, kdy jsem se do toho zažrala, ale teď cítím, že je čas jít dál," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám