Hlavní obsah
Článek

Konec seriálu Sestřičky Modrý kód diváci těžce nesli, hlavně kvůli smrti seriálové sestřičky Mery v podání Sabiny Laurinové (52). Fanoušci si navíc velmi oblíbili i jejího seriálového milence doktora Davida alias Marka Němce (42). V momentě, kdy tvůrci informovali, že Mery tragicky zemře a oblíbená love story skončí, zasypali diváci Primu nenávistnými zprávami, a dokonce sepsali petici. Reakce nešťastných fanoušků obdržel ve své poště i Marek.

„Nějaké zprávy na sociální sítě chodily, ale vesměs byly hezké, pozitivní. Samozřejmě bylo i pár nenávistných, ale já jsem se snažil dementovat tu myšlenku, že jsem to zrušil já. Já jsem to nezrušil, já jsem pouze pěšák, herec,“ krčí rameny. O svého oblíbence diváci nepřijdou, i v nově připravovaném seriálu 1. MISE si zahraje doktora.

Marek Němec má dvě děti, syna Matěje (10) a dcerku Rózu (5). Přestože mají na výběr povolání ještě dostatek času, kdyby potomci zatoužili po herectví, nikdo jim bránit nebude. „Když budou chtít hrát, tak jo, ale nutit je do toho rozhodně nebudu, tahle práce je řehole,“ uvedl.

Matěj a Róza se na tátu čas od času podívají v televizi, ale z reakcí dcery je herec trochu rozpačitý. „Na Modrý kód občas koukali. Róza se na mě byla párkrát podívat v divadle, ale prožívá to tak, že když mě vidí na jevišti, tak brečí. Je jí mě líto, asi to vypadá, že se na jevišti trápím,“ rozesmál se na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám