Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Marek Němec (43) zavzpomínal na mládí a s upřímností nešetřil. Záhy se ale ukázalo, že jeho „přiznání“ nebylo tak horké, jak se původně zdálo...

V Chebu, odkud pochází, nebylo dle Markových slov v době jeho dospívání mnoho možností trávení volného času, a on tak jezdil na skatu a chodil do baru s prostitutkami. Jak ale vzápětí uvedl na pravou míru, povídal si s nimi. Zejména jednu si oblíbil.

„Měl jsem oblíbenou, Angie, to byla chytrá holka. Doufám, že žije. Bylo mi patnáct, na triku jsem měl Lennyho Kravitze a ona byla smutná. Nic jsem s ní neměl, jen jsem si s ní povídal. Byla to studovaná holka, která ulítla na drogách. A já byl skateboardista maximálně s marihuanovým jointem,“ vzpomínal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Dnes Němec žije v Praze, má vlastní divadlo a točí seriál Sestřičky, do kterého se po dvouleté pauze vrátil jako doktor Hoffbauer.

„Jsem původně divadelní herec, nebyl jsem připravený na přísun peněz ze seriálu. Tak jsem si pak zkusil se jich vzdát. A teď tady sedíme, protože jsem se vrátil. Ty dva roky, co jsem netočil, jsem sbíral bylinky a chodil s papírem do sběrného dvora,“ žertoval.

Vážně poté dodal, že v natáčecí pauze se věnoval právě divadlu a také dětem, s manželkou vychovávají syna Matěje a dceru Rozárku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám