Hlavní obsah
Článek

Právě vzniká nová česko-slovenská filmová komedie z prostředí horského hotelu, kde jediný den spatříme z pohledu hned tří postav. Mělo jít o svatební den, ovšem ženich se ztratil a nevěsta, kterou ztvárňuje herečka Anna Fialová, je zoufalá.

A po Slunečné, kde si bral Týnu Popelkovou, tedy Evu Burešovou (30), si další natáčení s nevěstou užil i Marek Lambora (28), který si zahrál lyžařského instruktora, který je nenapravitelný sukničkář.

„Scénář mi přišel strašně zábavný, když jsem ho přečetla. Hodně mě bavila i ta propracovanost, jak se různé situace postupně dovysvětlují, protože je vidíme z různých pohledů,“ říká k filmu představitelka hlavní role Anna Fialová. „Jsem za ten film ráda, protože vtipných projektů je docela málo, a je málo ženských postav, které jsou takhle vtipné,“ míní herečka.

Komedii Láska hory přenáší, jejíž první ukázku vám přinášíme, natočil režisér Jakub Machala. Točilo se ve Vysokých Tatrách a v dalších rolích se objeví Lenka Krobotová, Csongor Kassai, Natália Germani, Richard Stanke, Petra Nesvačilová, Vanda Chaloupková, Lukáš Příkazký nebo Noël Czuczor. Do kin má jít film v květnu.

Reklama

Další články

Načítám