Hlavní obsah
Článek

V úterý se v kině Lucerna konala premiéra filmu Bohdana Slámy Krajina ve stínu, ve středu komedie Ženská pomsta Dušana Rapoše a ve čtvrtek přišla na řadu fantasy pohádka Petra Kubíka Princezna zakletá v čase, v níž jako prince uvidíme Marka Lamboru (28), idola dívčích srdcí ze seriálu Slunečná.

"Zahrát si prince je strašně příjemné a všechny ty aspekty jsem si užil. Ale docela rád bych si někdy zahrál někoho, kdo neměl tolik štěstí se narodit do královské nebo milionářské rodiny," smál se herec, který si zatím popularitu užívá a nemá žádné nepříjmené zkušenosti. "Snad ani žádné nepřijdou," doufá.

Marek Lambora

Jeho parťačka slovenská herečka Natali Germani na premiéře chyběla, ženský element zastupovala Eliška Křenková, která hraje její kamarádku, studentku alchymie. "Naučila jsem se střílet lukem, věnovala jsem tomu opravdu dost času a bavilo mě to, i když v té pohádce moje postava Amélie moc střílet neumí. Mě ale zajímá každá možnost naučit se něco nového," svěřila, co jí mimo jiné natáčení přineslo.

Křenková

Roli krále ztvárnil Jan Révai. "Byl jsem trochu překvapený, když mi tvůrci volali. Prince jsem nikdy nehrál a rovnou jsem se stal králem. Tvůrci asi chtěli nějakého mladého statného hezkého krále," smál se herec. "Trošku jsem se bál efektů, které u nás jsou ve velké míře takové, jaké známe z Harryho Pottera a jiných světových filmů. Ale už když jsme viděl hotovou část práce, ulevilo se mi," řekl Super.cz herec, který vzal na premiéru manželku, krásnou slovenskou herečku Zuzanu Šulajovou i jejich dva syny Matěje a Jakuba.

Révai

O pohádce jsme si se všemi třemi protagonisty povídali ještě v březnu, když začínal nouzový stav a premiéra se odkládala. Na našich videích můžete vidět, jak jejich reakce tehdy vypadaly.

Reklama

Další články

Načítám