Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Tomicová (61), která válela v předminulé řadě StarDance, nejde v novém seriálu Slunečná pro ostré slovo daleko.

Roli rázovité majitelky pojízdné prodejny Ály Konvičkové jí snad režiséři ušili přímo na tělo. Ne se vším si ale umí poradit. Jednoho dne totiž Ála zaparkuje svoji dodávku před statkem, kde se právě sjíždí pražská zlatá mládež, aby podpořila Janka (Marek Lambora (28)) v jeho sázce o to, že sbalí Týnu Popelkovou (Eva Burešová (30)).

V hospodě se chtějí přesvědčit, jak je daleko, a tak svými nablýskanými kárami zablokují její dodávku. „Vyjedu jen v případě, že by to auto umělo lítat nebo levitovat,“ pronese na adresu drzounů Tomicová.

Ti se ale nedají a její auto skutečně nechají zvednout jeřábem. To ale Tomicová běsní vzteky, a chce, aby jeřáb její auto vrátil zpátky na zem. „Vypadám snad jako jeřábník?“ utahuje si z ní jeden z frajírků. „Ne, jako debil,“ odsekne mu Tomicová a další nadávky na se nenechají dlouho čekat.

Scéna se natáčela celkem čtyři hodiny. Produkce musela zajistit auto s jeřábovou rukou, na kterou se dodávka zavěsila.

„Celé natáčení se muselo pečlivě připravit, aby vše proběhlo v pořádku, a hlavně bezpečně. Proto jsme měli na place i dozor a vše se nejprve vyzkoušelo na štábu. V okamžiku, kdy jsme si byli jistí, že je vše zajištěné, tak přišli na řadu herci,“ prozradil PR manažer projektu Josef Ducký. Na nadávající Tomicovou se podívejte ve video ukázce.

Reklama

Další články

Načítám